Prijsvraag studiedag basislessen

Woensdag 25 januari heeft stichting Sportkanjers ism basislessen twee workshops georganiseerd op de studiedag in Hilversum. De workshops waren erg goed bezocht (totaal 80 deelnemers) en er is veel informatie uitgewisseld. Een erg goed georganiseerde dag! Op de informatiemarkt was Stichting Sportkanjers vertegenwoordigd met een stand. Een groot aantal bezoekers heeft onze materialen bekeken. Er is ook massaal deelgenomen aan de prijsvraag; “verzin een goede naam die de samenwerking tussen Sportkanjers en basislessen (alles in beweging) symboliseert”. Onze keus is gevallen op de inzending van Saskia van de Velde. Zij stuurde de naam “sportkanjers in beweging” in. Saskia ontvangt het boekje 99 kanjerspelletjes. Gefeliciteerd.

Reactie Saskia:

Jeetje wat leuk!! Ik ben erg enthousiast over het boekje
en de leuke spellen die erin staan dus extra leuk dat ik hem gewonnen heb. Ik
zit met een glimlach van oor tot oor achter de computer 🙂 Dank jullie wel!!