Subsidie sportimpuls weer mogelijk

De regelingSportimpuls is weer geopend voor lokale sportaanbieders. Prachtige kans voor organisaties die sportaanbod verzorgen en extra aandacht willen geven aan kinderen met een krasje of deukje. De sportkanjerclub staat op de menukaart van de sportimpuls. U kunt tot 150.000 aanvragen. We zijn op zoek naar sportverenigingen, sportBSO’s en/of particuliere initiatiefnemers die een aanvraag willen doen. We staan u graag terzijde om de aanvraag vorm te geven.

Klik hier voor de uitgebreide tekst van de menukaart

klik hier voor een korte samenvatting

Klik hier voor meer informatie over de sportimpuls

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.