Sportkanjers in 2017

Stichting Sportkanjers heeft in 2016 tijdens een mooie avond afscheid genomen van de bestuurders Hajo van der Harst, Richard Vos en Dik Sanders. In heel goed overleg hebben bestuurders en grondlegger van de kanjers in de sport methode, Wim van ’t Westeinde besloten dat de oorspronkelijke missie voltooid was en dat er een ander bestuur gewenst is bij de volgende fase van de stichting.

Wim van ’t Westeinde zal terugtreden als bureaumanager en zal de rol van voorzitter bekleden. Het bureau is versterkt met drie jonge sportprofessionals die samen met het bestuur de stichting verder zullen ontwikkelen. Met hetzelfde elan zal worden nagestreefd om het opvoedkundig klimaat in de sport te versterken.

We wensen Judy van Veldhuisen, Jesse van ”t Westeinde en Nick Scholten veel succes bij hun werkzaamheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.